Verkoop woning

Gratis waardebepaling

 1. Gratis waardebepaling van uw woning
  Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij wederzijdse verwachtingen. Wat verwacht je van Jess makelaardij en wat verwachten wij van jou/jullie als opdrachtgever? Jess makelaardij informeert jou uitgebreid over Jess makelaardij, de aanpak en de tarieven.
  Daarnaast zal Jessica tijdens dit gesprek jouw woning inspecteren zodat ze alles mee kan nemen in de bepaling van de marktconforme waarde van jouw woning.
   
 2. De waardebepaling
  Jessica doet vooronderzoek in registers en databases van marktgegevens. Alle pluspunten van jouw woning worden meegenomen in de berekening en onderbouwingen. Vervolgens kun je binnen 2 dagen de waardebepaling verwachten. Hierin staat ook de verkoopstrategie van jullie woning vermeld.
   
 3. Jess te koop
  Jessica komt met een advies, maar we bepalen samen de verkoopprijs en strategie van jouw woning. We plannen professionele fotografie, inmeting van de woning, eventuele huisstyling en de opname van jouw woning voor het verkoopsysteem. Jessica begeleidt de in verkoop name tot aan de plaatsing op Funda, welke pas wordt gedaan na jouw goedkeuring.
   
 4. Commercieel en juridisch dossier
  Voor de woning stelt Jessica een commercieel dossier samen. Dit is een verkoopdossier waarin wij alle zaken vastleggen zoals afspraken, de opdracht, mediaplanning, plaatsing borden. Ook houdt Jessica hier alle bezichtigingen voor u bij. Daarnaast wordt er een juridisch dossier bijgehouden om problemen bij of na de verkoop te voorkomen.
   
 5. Promotie
  Jess makelaardij doet er alles aan om jouw woning zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo wordt jouw woning gepresenteerd op Funda.nl, huislijn.nl en jessmakelaardij.nl. Hiernaast wordt de woning ook gepromoot op social media zoals Facebook en Instagram.
   
 6. Bezichtiging
  Jess makelaardij maakt afspraken met potentiële kopers en geeft een uitgebreide rondleiding door de woning. Elk pluspunt zal onder de aandacht worden gebracht. Na iedere bezichtiging wordt er een kort verslag uitgebracht.
   
 7. Onderhandeling
  Zodra de interesse gewekt is, start Jessica de onderhandeling. Uiteraard zet Jessica zich maximaal in voor jouw belangen. Realistische biedingen bespreekt Jessica met jou tot de meest gunstige verkoopprijs is gerealiseerd.
   
 8. Jess verkocht
  Is de verkoopprijs akkoord? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld en zorgt Jessica voor de afwikkeling en ondertekening door verkoper en koper.
   
 9. Overdracht
  Jessica verzorgt de begeleiding van de inspectie van de woning door de koper en verkoper, hierna ontmoeten wij elkaar bij de notaris voor het tekenen van transportakte. Hierop volgt de sleuteloverdracht, gefeliciteerd!

Aankoop woning

Gratis kennismakingsgesprek

De aankoopmakelaar van Nieuwleusen, Oudleusen, Dalfsen, Balkbrug, Dedemsvaart, Zwolle en Ommen. Jessica is uitstekend op hoogte van woningmarkt in deze regio. De aankoopbegeleiding bestaat uit de volgende stappen
 

 1. Inventariseren (woon)wensen
  Tijdens dit eerste en vrijblijvende gesprek inventariseren wij samen jouw woonwensen voor nu en in de toekomst. Een woning koop je aan voor een langere periode. Daarnaast zal ook worden ingegaan op jouw financieringsbehoefte. Jessica heeft goede contacten met onafhankelijke hypotheekadviseurs, bij wie u terecht kunt voor de financiering van jouw toekomstige woning.  
   
 2. Zoektocht naar geschikte woning
  Na het inventariseren van de woonwensen gaat Jessica samen met jou op zoek naar woningen die voldoen aan jouw zoekcriteria zoals tuin op het zuiden, aantal slaapkamers, prijsklasse etc.
   
 3. Bezichtigen van jouw droomwoning
  Spreken de woningen welke Jessica voor jou heeft gevonden je aan, dan wordt er een afspraak gemaakt om de woning te bezichtigen. Vaak speelt emotie een grote rol in de aankoop van de woning. Jessica bekijkt de woning van de zakelijke kant zodat er geen essentiële zaken over het hoofd worden gezien zoals de juridische of bouwkundige gesteldheid van de woning. Voorbeelden kunnen zijn kettingbedingen, erfdienstbaarheden, verrotte fundering, scheuren in muren en bodemverontreiniging. 
   
 4. Onderhandeling
  Indien de woning aan jouw verwachtingen voldoet en de zakelijke kant ziet geen belemmeringen kan de onderhandeling beginnen. Tijdens de onderhandeling gaan we voor de meest gunstige koopprijs voor jou. Naast de koopprijs zal Jessica ook onderhandelingen over de voorwaarden zoals wat blijft achter, wanneer kan je de woning betrekken, hoelang mag je over de financiering doen etc.
   
 5. Tekenen koopovereenkomst 
  Er is overeenstemming bereikt over de koopprijs van de woning, de lijst van zaken en de voorwaarden. Het is nu tijd om de afspraken op papier vast te leggen. De koopovereenkomst is een juridisch, soms ingewikkeld, document waarin de verkopende en kopende partij afspraken maken en elkaar garanties geven. Jessica legt de koopovereenkomst duidelijk uit, zodat jij niet voor verrassingen zult komen te staan. Na het tekenen van de koopovereenkomst heeft u wettelijk 3 dagen bedenktijd en de termijn voor financieringsvoorbehoud houdt Jessica nauwlettend in de gaten.
   
 6. Financiering
  Na het tekenen van de koopovereenkomst kan de definitieve aanvraag voor de hypotheek worden gedaan. In samenwerking met jouw hypotheekadviseur loop je het gehele traject van financiering door. Vaak vraagt men een NWWI taxatierapport voor zekerheid van de bank. Jessica kan jou in contact brengen met een gecertificeerde taxateur. Wordt de hypotheek verstrekt dan zal de bank na een bepaalde datum een schriftelijke bankgarantie stellen aan de notaris. Hierdoor geef je de verkopende partij de zekerheid dat jij aan je financiële verplichtingen uit de verkoopovereenkomst zult voldoen.
   
 7. Overdracht
  Vandaag is het zover, je krijgt de sleutel en beschikking over jouw droomhuis! In de koopovereenkomst staat de datum van levering. Samen met Jessica ga je naar de woning toe voor een inspectie. Tijdens de inspectie controleren wij of de woning volgens afspraak aan jouw wordt opgeleverd en of de verkochte roerende zaken uit de lijst van zaken aanwezig zijn. Tijdens de inspectie worden bijzonderheden en de meterstanden genoteerd. Hierna volgt de afspraak bij de notaris en is de overdracht een feit. Gefeliciteerd jij krijgt de sleutel bent de gelukkige nieuwe eigenaar!
   
Tarieven aankoop
Elk huis en elke klant is anders en Jessica wil graag maatwerk leveren.
 
Het is daarom lastig standaardtarieven te hanteren bij aankoopbegeleiding. Elke klant heeft andere wensen? Wilt u full-service, of alleen behoefte aan professioneel onderhandelen, of alleen advies over de prijs. Jessica luistert graag naar jouw verhaal en wensen. Jess makelaardij zal met een scherpe aanbieding kunnen komen.
 
Het eerste gesprek is gratis, dus neem gerust contact met Jessica op.
 

Verhuur woning

Gratis kennismakingsgesprek

Jessica zal uw woning ter verhuur optimaal inspecteren in het eerste kennismakingsgesprek. Jessica komt met een voorstel voor de huurprijs en samen komen wij tot de definitieve huurprijs. De huurwoning wordt professioneel gefotografeerd en wordt getoond op de website van Jessmakelaardij.nl, funda.nl en huislijn.nl. Jessica regelt alle zaken rondom de huur van uw woning en neemt u de zorgen uit handen tot het moment van de verhuur.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]