Mijn favorieten

Verkoop woning

 1. Gratis waardebepaling van uw woning
  Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij wederzijdse verwachtingen. Wat verwacht je van Jess makelaardij en wat verwachten wij van jou/jullie als opdrachtgever? Jess makelaardij informeert jou uitgebreid over Jess makelaardij, de aanpak en de tarieven.
  Daarnaast zal Jessica tijdens dit gesprek jouw woning inspecteren zodat ze alles mee kan nemen in de bepaling van de marktconforme waarde van jouw woning.
   
 2. De waardebepaling
  Jessica doet vooronderzoek in registers en databases van marktgegevens. Alle pluspunten van jouw woning worden meegenomen in de berekening en onderbouwingen. Vervolgens kun je binnen 2 dagen de waardebepaling verwachten. Hierin staat ook de verkoopstrategie van jullie woning vermeld.
   
 3. Jess te koop
  Jessica komt met een advies, maar we bepalen samen de verkoopprijs en strategie van jouw woning. We plannen professionele fotografie, inmeting van de woning, eventuele huisstyling en de opname van jouw woning voor het verkoopsysteem. Jessica begeleidt de in verkoop name tot aan de plaatsing op Funda, welke pas wordt gedaan na jouw goedkeuring.
   
 4. Commercieel en juridisch dossier
  Voor de woning stelt Jessica een commercieel dossier samen. Dit is een verkoopdossier waarin wij alle zaken vastleggen zoals afspraken, de opdracht, mediaplanning, plaatsing borden. Ook houdt Jessica hier alle bezichtigingen voor u bij. Daarnaast wordt er een juridisch dossier bijgehouden om problemen bij of na de verkoop te voorkomen.
   
 5. Promotie
  Jess makelaardij doet er alles aan om jouw woning zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo wordt jouw woning gepresenteerd op Funda.nl, huislijn.nl en jessmakelaardij.nl. Hiernaast wordt de woning ook gepromoot op social media zoals Facebook en Instagram.
   
 6. Bezichtiging 
  Jess makelaardij maakt afspraken met potentiële kopers en geeft een uitgebreide rondleiding door de woning. Elk pluspunt zal onder de aandacht worden gebracht. Na iedere bezichtiging wordt er een kort verslag uitgebracht.
   
 7. Onderhandeling
  Zodra de interesse gewekt is, start Jessica de onderhandeling. Uiteraard zet Jessica zich maximaal in voor jouw belangen. Realistische biedingen bespreekt Jessica met jou tot de meest gunstige verkoopprijs is gerealiseerd.
   
 8. Jess verkocht 
  Is de verkoopprijs akkoord? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld en zorgt Jessica voor de afwikkeling en ondertekening door verkoper en koper.
   
 9. Overdracht
  Jessica verzorgt de begeleiding van de inspectie van de woning door de koper en verkoper, hierna ontmoeten wij elkaar bij de notaris voor het tekenen van transportakte. Hierop volgt de sleuteloverdracht, gefeliciteerd!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring